fbpx

Bővíti légi szállítási kapacitását a cargo-partner

Írta: Czékus Mihály - 2024 február 12.

A cargo-partner új charter járattal bővítette légi konszolidációs szolgáltatásait, hogy reagáljon az európai exportőrök kihívásaira és a szoros piaci feltételek mellett költséghatékony megoldást kínáljon a Mexikóba irányuló szállítási kérésekre. A vállalat ezzel a lépésével légi exportkapukat nyitott a frankfurti, bécsi és budapesti repülőterekről Mexikóvárosba.

Az Észak-Amerikába irányuló, megbízható és költséghatékony megoldások iránti megnövekedett kereslet egyre kiszámíthatatlanabbá tette a piacot a megváltozott fuvardíjak és a szolgáltatások tekintetében. Annak érdekében, hogy a cargo-partner stabil megoldással támogassa ügyfeleinek ellátási láncát, bővítette légi konszolidációs portfólióját.

repülő
Az új légi konszolidációs szolgáltatás a frankfurti repülőteret (FRA) és a mexikóvárosi Felipe Ángeles nemzetközi repülőteret (NLU) összekötve szolgálja ki a megrendelőket.

A cég több mint két éve erős mexikói jelenléttel és egy 50 fős elkötelezett csapattal a régió megbízható szolgáltatójává vált. Észak-Amerikában a cargo-partner irodái Pueblában és Mexikóvárosban találhatók meg, ahol átfogó légi, tengeri és közúti szolgáltatásokat kínál, háztól házig tartó megoldásokkal és vámkezeléssel.

Az új légi konszolidációs szolgáltatás a frankfurti repülőteret (FRA) és a mexikóvárosi Felipe Ángeles nemzetközi repülőteret (NLU) összekötve szolgálja ki az Európából Mexikóba irányuló növekvő keresletet.

A közép- és kelet-európai ügyfelek számára a cargo-partner rendszeres járatokat kínál Budapestről. A Mexikóvárosba irányuló légi konszolidációs szolgáltatás különösen alkalmas az autóipari ügyfelek számára, hiszen iparág-specifikus megoldásokkal, „emergency” és „just-in-time” szállítással elégítik ki Mexikó virágzó autóiparának igényeit.

A jelenlegi vörös-tengeri válság tükrében az Európából Ázsiába irányuló légi áruszállítás is egyre nagyobb teret nyer, mivel az előre nem látható események ellenére is képes stabil szolgáltatást nyújtani.

Az 1983-ban alapított cargo-partner 2021-ben 1,8 milliárd eurós, 2022-ben közel 2,05 milliárd eurós árbevételt ért el, és jelenleg 4000 főt foglalkoztat világszerte.