fbpx

A nagy-légtömörségű EFAFLEX tisztatéri gyorskapuk megfelelnek a gyógyszeripar szigorú követelményeinek

Írta: - 2024 február 20. -Hirdetés

A gyógyszeripar szigorú követelményeket támaszt az ipari kapuk minőségével szemben. Az EFAFLEX nagy-légtömörségű tisztatéri gyorskapuk ISO 5., 6. és 7. osztályú (ISO) tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az EFAFLEX, a különböző gyógyszeripari követelményeknek megfelelő gyorskapukat fejleszt.

Kiváló műszaki teljesítmény tisztatéri környezetben

A Premium EFAFLEX SRT® CR tisztatéri gyorskapuk biztonsággal alkalmazhatók gyógyszeripari, laboratóriumi környezetben. Beépíthetők tisztatéri zsilipbe, valamint alkalmazhatók DIN EN ISO 14644 szerinti 5. és 6. osztályú tisztaterekhez. Sima felületstruktúrával rendelkeznek, könnyen tisztíthatók, biztosítják a levegő részecsketisztaságát (ISO14644-1).

Az akár 1,0 m/s nyitási sebesség és 0,5 m/s zárási sebesség mellett 150 000 nyitási ciklust teljesítenek egy év alatt. Kiváló műszaki teljesítménnyel, hosszú élettartammal működtethetők.

Az idén 50 éves német gyártó, az EFAFLEX alapítása óta kizárólag gyorskapuk fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A München melletti Bruckbergben található EFAFLEX ma már a régió egyik legnagyobb foglalkoztatója. A cég termékei megtalálhatók világszerte, immár 5 kontinensen.

A küldetésünk változatlan marad a jövőben. Innovatív, minőségi termékek és megoldások fejlesztése, melyek fenntartható, ökológiai és pénzügyi előnyöket biztosítanak a különböző iparágak szereplői számára.

EFAFLEX – az első gyorskapu. Az eredeti és még mindig a legjobb.

EFAFLEX Hungária Kft.
1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.
[email protected]
efaflex.hu