fbpx

Építsük be a cégbe az MI-t! Konferencia és workshop.

Írta: Czékus Mihály - 2024 március 06.

Az üzleti élet jövője kétségtelenül összefonódik a mesterséges intelligenciával (MI). A lehetőségek határtalanok, hiszen a mesterséges intelligencia már kisebb vagy nagyobb mértékben már ott van a gyártás, a marketing, az oktatás, a munkaerőpótlás, a folyamatok automatizálása, a kereskedelem, a logisztika, a szolgáltatásmenedzsment, az adatelemzés és piackutatás területén is.

mesterséges intelligencia
Napjaink fejlődő üzleti világában a mesterséges intelligencia (AI) használata nem csupán trend.

A mai felgyorsult üzleti környezetben a vállalatok folyamatosan keresik a módokat, amelyekkel racionalizálhatják a működésüket, növelhetik a hatékonyságukat és a versenyképességüket. A mesterséges intelligencia hamarosan az egyik legjelentősebb és leghatékonyabb eszközzé válik e célok elérésében. A lehetséges előnyök szinte korlátlanok. Sok vállalat számára azonban ijesztő lehet a mesterséges intelligencia alkalmazása. Olyan kérdések villognak a cégvezetők feje fölött, hogy: Hol kezdjem? Mik a lehetséges kockázatok és előnyök? Hogyan biztosítható, hogy a cég a legtöbbet hozza ki ebből a nagy teljesítményű technológiából?

Ezekre a kérdésekre igyekszik választ adni a PP Konferenciaközpont által március 13-ra szervezett konferencia és workshop, ami az „Építsük be a cégbe az MI-t!” címet viseli. A konferencia kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak szól. A rendezvénynek a Budapesti kereskedelmi és Iparkamara székháza ad helyet. A konferencián jelenléti, személyes részvétel mellett távoli eléréssel is részt lehet venni. A helyszíni résztvevők grátisz Networking kapcsolatépítési programhoz csatlakozhatnak. A távolról részvevők a rendezvényt követő nap 12 órájától 9,5 napig nézhető, jelszavas hozzáférhetőséget kapnak.