fbpx

TRANSLOG Connect Kongresszus

Írta: Transpack - Hirdetés - 2024 szeptember 18. -Hirdetés

Dátum: 2024. november 19 – 2024. november 20.
Helyszín: Budapest Marriott Hotel
Weboldal: www.translogconnect.eu 

A DP World standjánál a XII. A TRANSLOG Connect Kongresszuson

A TRANSLOG Connect Kongresszus a logisztika és ellátási lánc vezető szakértőit, innovátorait és döntéshozóit hozza össze Közép- és Kelet-Európában, és azon túl. Az évente, novemberben megrendezésre kerülő esemény a legmodernebb megoldásokat osztja meg, és azokra a kihívásokra fókuszál, amelyekkel a dinamikusan fejlődő iparág napjainkban szembesül.

 A Kongresszus hajtóereje, fő motivációi az üzleti kapcsolatépítés, valamint az elkötelezettség, hogy értékes iparági betekintést nyújtson, és bemutassa a legújabb trendeket a logisztika világában. A valós problémákra és gyakorlati megoldásokra összpontosítva az esemény felvértezi a résztvevőket azokkal az eszközökkel, amelyekre szükségük van a hatékonyságuk fokozásához és versenyképességük megőrzéséhez e gyorsan változó globális üzleti környezetben, miközben lehetőséget nyújt stratégiai üzleti partnerségek megalapozására és elmélyítésére.

előadóterem kivetítő
Stefan Putzlocher, a Mercedes-Benz globális raktár- és létesítménytervezési, globális szerviz és alkatrészek részlegének vezetője beszél a XII. A TRANSLOG Connect Kongresszuon a zéró kibocsátás felé vezető útról globális raktáraik zéró kibocsátásúvá átalakításáról

Az idei évben a jelenlévők egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy előadásokon, vitaindító beszédeken és a nemzetközileg elismert szakértők által vezetett kerekasztalüléseken keresztül, és többek között az alábbi témákba nyerjenek betekintést, a teljesség igénye nélkül olyan cégek és szervezetek képviseletében, mint Beiersdorf, IKEA, PepsiCo, Mondeléz, Vienna University, Vesuvio, Howden, Zumtobel:

– A vállalati fenntarthatósági átvilágításról szóló irányelv (CSDDD) és annak az ellátási lánc menedzsmentre gyakorolt ​​hatása

– Egy vezető globális snackgyártó európai közlekedési irányítótorony stratégiájának bemutatása

– Az Advanced Analytics szolgáltatásban rejlő potenciál kiaknázása az ellátási lánc működési kiválóságához a

PepsiCo-nál

– Rugalmasság és kockázatcsökkentés – Stratégiák az ellátási lánc ellenálló képességének erősítésére

– Az IKEA ellátási láncának átalakulása

– Emberek továbbképzése a logisztikában

– A globális geopolitikai kockázatok logisztikára gyakorolt ​​hatása

A kongresszuson egy kiállítási terület is található, ahol vezető vállalatok mutatják be legújabb technológiáikat és szolgáltatásaikat, segítve a résztvevőket, hogy az iparági trendekkel és fejlesztésekkel lépést tartsanak. 

A TRANSLOG vezető logisztikai megoldásszállítókat és gondosan kiválasztott, meghíváson alapuló közönséget vonz, ideális környezetet teremtve a kölcsönösen releváns, előre kvalifikált üzleti találkozók lebonyolítására, olyan – folyamatosan bővülő számú – logisztikai megoldásszállítókkal, mint az Andreas Schmid, Cargo Partner, Cabka, Ceva, DP World, Intereuropa, Milsped, Pallet Sulution és az S2Data.

Összefoglalva, a TRANSLOG Connect Congress „kötelező” rendezvény a logisztikában és az ellátási lánc menedzsmentben érintett szakemberek számára. Átfogó programja, az innovációra való összpontosítás és a páratlan üzleti kapcsolatépítési lehetőségek teszik kiemelkedő találkozóvá az éves logisztikai eseménynaptárban. Akár tájékozódni szeretne az iparági trendekről, akár kapcsolatba szeretne lépni logisztikai beszállító partnerekkel, a TRANSLOG Connect Kongresszus hatékony megoldást és kiváló élményeket kínál.

További regionális hírekért és információkért kövesse az esemény LinkedIn oldalát!

Bővebb információért a részvétellel kapcsolatban pedig látogasson el a rendezvény weboldalára!