fbpx

Innovatív megoldások az intralogisztikában

Írta: Szerkesztőség - 2015 január 21.
Raktári- és termelés-kiszolgáló rendszerek
2015 márciusban – 2 év után újra – Logisztikai turné lesz Magyarország 5 térségében. 
A turné az elmúlt két év nemzetközileg is meghatározó fejlesztési eredményeit és logisztikai sikertényezőit mutatja be. Az előadásokon átadásra kerülő ismeretek középpontjában a szakmai újszerűség, az innovációval megtakarítható idő-, pénz- és munkaráfordítás áll. 
A résztvevők pörgő ritmusú előadásokból ismerhetik meg, hogyan nyerhető többlet erőforrás egy különleges tervezési módszerrel, és miben nyújthat még mindig komoly többletet az innovatív termékazonosítás, melyek a targoncaflotta újszerű kezelésében rejlő értékes tartalékok. Szó lesz még arról, hogyan segíti a fejlődést a holisztikus és gyakorlatias gondolkodás. Miben támogatja a korszerű, ergonomikus kialakítás a raktárműködés teljesítményét, hatékonyságát és biztonságát. A hallgatók megismerhetik azt a nemzetközi viszonylatban is unikumnak számító megoldást, mely a komissiózás sebességének jelentős növelését teszi lehetővé.
Az előadások elsősorban a raktár működtetéséért és a termelés-kiszolgálás megszervezésért felelős vezetőkhöz és szakemberekhez szólnak, de gyakorlatban hasznosítható innovatív tudást adhatnak cégvezetőknek és tulajdonosoknak is. A szakmai információkon, a legújabb ügyfélközpontú megoldásokon felül a logisztikához kapcsolódó fejlesztési tervek megvalósítását támogató aktuális pályázati lehetőségekről is tájékoztatást kapnak a résztvevők.
Helyszínek és időpontok: 
  • Kecskemét III. 3. kedd
  • Jászberény III. 4. szerda
  • Gödöllő III. 5. csütörtök
  • Kaposvár III. 10. kedd
  • Budapest III. 12. csütörtök
A turné minden térségbe csupán egy alkalommal látogat el.
A részletes program http://www.toppoint.hu/logisztika/ felületen olvasható.