fbpx

Újabb DAF járművek a flottában

Írta: Csomor Zsolt - 2019 augusztus 21.

Egyre nagyobb arányt képviselnek a DAF XF járművek a közösen, cégcsoportként tevékenykedő Várda Garden 2001 Kft. és Lili Transz Plusz Kft. flottájában a kedvező tapasztalatok hatására. A két cég ügyvezető igazgatói idén már 3 darab XF 480 Super Space Cab modellt állítottak munkába.

Forrás: DAF Trucks

Függönyponyvás, mozgópadlós és billenőfelépítményes nyerges szerelvényekkel száraz- és ömlesztett áru nemzetközi fuvarozásával foglalkozik a 2000-ben alapított Várda Garden 2001 Kft. és a 2013-ban létrehozott Lili Transz Plusz Kft. A két cég összesen 30 szerelvénye főként angol-magyar viszonylatban dolgozik. A vontatók közül 18 DAF XF típusú, ezek 480, 510 és 530 lóerős, Euro VI-os modellek, kettő kivételével Super Space Cab fülkével.

Több mint 10 éve használnak DAF tehergépkocsikat, amik megbízhatón és gazdaságosan üzemelnek: gépkocsivezető kollégáik kedvelik a kényelmes fekhellyel ellátott, jól pakolható, komfortos fülkéjüket, mondta Molnár Balázs, a Lili Transz Plusz Kft. ügyvezető igazgatója. Már n4 újgenerációs XF is erősíti a flottát, ezek százkilométerenként 2-3 literrel kisebb átlagfogyasztással dolgoznak elődjeikhez képest.