fbpx

A Tetra Laval is támogatja a járvány elleni küzdelmet

Írta: Csomor Zsolt - 2020 május 19.

A COVID-19 globális járvány hatalmas kihívások elé állítja az embereket a mindennapi életük során. A Tetra Laval Csoport 135 000 eurós adománnyal segíti az Országos Mentőszolgálat koronavírus-járvány elleni küzdelmét.

Kép forrása: Vg

Magyarország veszélyhelyzetére hozott kollektív intézkedések támogatására a Tetra Pak és a DeLaval közösen 135 000 eurót (több mint 47 millió forintot) adományoz az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak a koronavírus-járvány elleni küzdelemre. A támogatást mentéstechnikai eszközök beszerzésre használják fel.

Ez a támogatás része a Tetra Laval Csoport által a COVID-19 járvány elleni globális küzdelemre fordított 10 millió eurós adománynak.

A Tetra Laval Csoport továbbra is elkötelezett az ország folyamatos élelmiszer-ellátásának biztosításáért, miközben fenntartja sarkalatos intézkedéseit munkavállalói és a működésükben résztvevők egészségének és biztonságának biztosítása érdekében.

A kitartó együttműködésükért a csoport rendkívül hálás munkatársainak, ügyfeleinek és partnereinek ezekben a nehéz időkben, és a továbbiakban is felajánlja támogatását a kormánynak, az iparágnak és a közösségeknek e rendkívüli helyzet kezelésére.