Kulcspiacain bővít a UPS egészségügyi üzletága

A UPS egy sor beruházást jelentett be raktár- és disztribúciós hálózatában a cég egészségügyi üzletágának kulcsfontosságú piacain. Ez egyebek mellett egy a kelet-közép európai igényeket kielégítő, a helyes nagykereskedelmi gyakorlatnak megfelelő magyarországi raktárlétesítmény nyitását is jelenti. Illetve a cég Louisville-i UPS Worldport® központjához közel létesítendő hűtött raktárterület építését jelenti. A UPS a koronavírussal kapcsolatos jövőbeni logisztikai feladatok koordinálására egy közel 140 ezer négyzetméteres disztribúciós központot épít Kaliforniában. Ezek mellett egy teljesen új létesítményt Sanghajban is.

– A UPS Healthcare továbbra is egy olyan globális disztribúciós infrastruktúra kiépítésén fáradozik, mely hosszú távon biztosítja a cégünk elkötelezettségét az egészségügyi iparág iránt. – mondta el Wes Wheeler, a UPS Healthcare, a cég egészségügyi üzletágának elnöke. – Fejlesztéseinket és bővítéseinket úgy hajtjuk végre, hogy azok mindenkor támogassák az egyre összetettebb gyógyszeripari és egyéb laboratóriumi elvárásokat.

 

Egészségügyi iparág A-tól Z-ig 

A beruházás részeként a vállalat új hűtő (2 – 8°C) és fagyasztó (-20 – -80°C) hűtőkapacitást hoz létre a cég Louisville-i létesítményében. A UPS Healthcare tovább bővíti magyarországi GDP-előírásoknak megfelelő létesítményét, valamint a Polar Speed leányvállalatához tartozó egyesült királyságbeli létesítményét. Itt a cég egy gyógyszerelosztót is üzemeltet, mely napi 20.000 beteget szolgál ki.

Az újabb globális beruházások a cég nem régiben tett bejelentését követik, melyben több mint 90 ezer négyzetméteres raktárterület építését adták hírül Egyesült Államok szerte.

A UPS egészségügyi üzletága szolgáltatások széles körét nyújtja az egészségügyi iparág számára. A gyógyászati és laboratóriumi eszközök, valamint klinikai minták disztribúciójától, az ellátási láncon át a csomagolásig és szállításig.

beruházás disztribúció egészség fejlesztés kereskedelem logisztika Magyarország piac szállítmányozás ups
..