fbpx

A Veolia maszkadományokkal segíti a világjárvány elleni küzdelmet

Írta: Csomor Zsolt - 2020 szeptember 17.

A Veolia Energia Magyarország Zrt. a koronavírus-járvány miatti korlátozások feloldása után, a nyári időszakban is fontosnak tartotta az elővigyázatosságot, ezért az ország több helyszínén összesen mintegy 14 ezer darab FFP3-as típusú arcmaszkot adományozott kiemelt partnerei részére.

 

 

A Veolia Energia Magyarország Zrt. 29 magyar városban 32 kiemelt partnerének – köztük 15 egészségügyi és szociális intézménynek, 10 önkormányzatnak és 3 magyar egyetemnek – ajándékozott olyan FFP3-as maszkokat, melyek képesek az apró cseppek kiszűrésére is.

A program során a cég összesen 14 000 darab maszkot adott át, amik a fertőzött betegeket ápoló egészségügyi dolgozók védelméhez járulnak hozzá.

 

 

A nyári időszakban jelentősen csökkent hazánkban a koronavírus-fertőzöttek száma, azonban a Veolia Energia Magyarország Zrt. a korlátozások feloldása után is folytatta jótékonysági akcióját. Azon partnereik, akik az elmúlt hónapokban részesültek az adományozott maszkszállítmányokból, felkészültebben nézhetnek szembe a járvány második hullámával – mondta Palkó György, a vállalatcsoport elnök-vezérigazgatója.

Kép forrása: Veolia