fbpx

Új és ambiciózus szereplő a logisztika piacán

Írta: Csomor Zsolt - 2020 október 03.

HelloParks néven új ipari és logisztikai ingatlanfejlesztő és befektető vállalatot indított Futó Gábor, a Futureal és a Cordia alapítója. A Futureal-csoport tagjaként működő társaság célja, hogy Nemes Rudolf vezetésével ebben a dinamikusan növekvő iparágban az egyik vezető szereplővé váljon először Magyarországon, majd a közép-kelet-európai régióban is.

 

Világszerte látványosan megnövelte a raktározási igényeket az internetes kereskedelem térnyerése, valamint a gyártási és ellátási láncok rövidülése, a célpiacokhoz közelítése. A folyamatot a koronavírus-járvány még inkább felgyorsította, ezáltal tovább emelkedett a bérlői és befektetői kereslet egész Európában. A vezetőség abban bízik, hogy a HelloParks már rövid távon komoly sikereket érhet el, valamint javíthatja Magyarország pozícióját a nemzetközi logisztikai piacon – hangsúlyozta Futó Gábor a Futureal-csoport alapító-tulajdonosa.

Az új HelloParks ipari parkok a kedvező bérleti díj és a rugalmas feltételek mellett teljes körű szolgáltatási csomagot kínálnak majd, ami túlmutat a raktározási funkciókon. Első lépésként a cég Budapest környéki, majd vidéki megaparkok fejlesztésében gondolkodik, ahol mind raktározási, mind pedig könnyűipari gyártási tevékenység végezhető – emelte ki Nemes Rudolf, a HelloParks vezérigazgatója. Arra törekednek, hogy leghatékonyabb és a legkörnyezettudatosabb ipari ingatlanokat fejlesszék a legkedvezőbb áron, és ezáltal a HelloParks meghatározó tényezővé váljon a piacon.

A céloknak megfelelően, a modern kialakítású, környezetbarát és energia-hatékony létesítmények IoT- és okos-megoldásokat is biztosítani fognak, emellett kiegészülnek a kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatásokkal is.

 

 

Kép forrása: HelloParks