fbpx

TLF820 targoncamérleg – Intelligens integrálás, kevesebb karbantartás

Írta: Transpack - Hirdetés - 2020 október 15.

A METTLER TOLEDO örömmel mutatja be új targoncamérlegét, a TLF820-at. Ezzel a masszív, kevés karbantartást igénylő raklapmérő megoldással menet közben végezheti el a raklapok tömegmérését. Ennek köszönhetően az üzemeltetési költségeket és a balesetek kockázatát minimalizálhatja, valamint csökkentheti a raklapok pontatlan méréséből származó bevételkiesést.

Kihívást jelentő ipari környezetekben, ahol az üzemeltetés során elsődleges a termelékenység, a megbízhatóság és a biztonság, minden elvárásnak megfelel a TLF820 targoncamérleg. A vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően zökkenőmentesen integrálhatja folyamataiba.

A targonca kezelőfelületén nincs szükség további mérlegterminálra, minden folyamat és mérési eredmény egy Smart PC felületen keresztül jelenik meg.  A kiváló látóteret biztosító ablak és a kompakt kijelző jóvoltából a targoncakezelő jól látja a rakományt, könnyen elhelyezheti a villákat annak megemeléséhez. Ennek köszönhetően a raklapok szállítása biztonságosabb, a balesetek megelőzhetők.

A METTLER TOLEDO új megoldása kevesebb hardverelemmel működik, így nem csak biztonságos üzemeltetést, de alacsonyabb karbantartási költségeket is eredményez. Az egyedülálló, hárompontos mérlegfelfüggesztés jóvoltából az eredmények pontosak és megismételhetők. A TLF820 karbantartási költsége fajlagosan fele a többi targoncamérlegéhez képest, hiszen csak tizenkét havonta szükséges kalibrálni.

A vezeték nélküli kommunikáció segítségével kapcsolatot teremthet berendezései között, beleértve a dimenzionálókat, PDA-kat, vonalkódolvasókat és további mérlegeket, így növelheti az üzemeltetés hatékonyságát. A Smart PC-n keresztül minden szükséges rendszert a targoncából irányíthat, így a kezelőnek nem kell kiszállnia a szállítási információk ellenőrzéséhez. Ezzel jelentős időt takaríthat meg.

A TLF820 tökéletes kiegészítés szállítmányozás és a logisztika területén már használatban lévő METTLER TOLEDO mérőberendezéseihez. A mérlegek, dimenzionálók és vonalkódolvasók egyszerűen összekapcsolhatók adatrögzítő megoldások létrehozásához, a profilalkotáshoz, a pontos számlázáshoz és a rakomány-tervezéshez.

Az alábbi linkre kattintva további információt szerezhet arról, hogy a TLF820 segítségével, hogyan növelheti a raklapkezelési folyamatok jövedelmezőségét és biztonságát!