Bezárás

A Waberer’s bővíti raktárlogisztikai kapacitását

Írta: Csomor Zsolt - 2021 január 09.

A Waberer’s International Nyrt. raktárlogisztikai kapacitásbővítő és fejlesztési programot valósít meg több helyszínen a kormány versenyképesség növelő beruházási támogatásával. A vállalat a Külgazdasági és Külügyminisztériummal írta alá az erről szóló megállapodást.

 

Többszáz munkahelyet teremt a beruházás

A támogatott beruházás várható értéke csaknem 3 milliárd forint, az ehhez nyújtott támogatás mértéke pedig a beruházás értékének 33 százaléka – olvasható a Waberer’s közleményében. A fejlesztés várhatóan 2021 és 2022-ben valósul meg. A támogatási program részeként a vállalat a tervek szerint 230 dolgozóval növeli az állományi létszámát.

 

raktározás logisztika
A tervezett beruházás jelentősen növeli a Waberer’s versenyképességét (Forrás: Pinterest)

 

A tervezett beruházás megvalósítása jelentősen hozzájárul a Waberer’s versenyképességének javításához, a korszerű raktártechnológiai eszközök beszerzésével ügyfélkörük bővítéséhez, és a jelenlegi ügyfeleik még hatékonyabb kiszolgálásához – nyilatkozta Erdélyi Barna vezérigazgató

A Waberer’s International Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában kereskednek. Az elmúlt egy évben a részvények legmagasabb árfolyama 1340 forint, a legalacsonyabb 562 forint volt – adta hírül az MTI.