fbpx

Innovatív italos dobozt is díjazott a világverseny

Írta: Csomor Zsolt - 2021 március 07.

A csehországi Tap3 Innovations olyan környezetbarát italos doboz csomagolással nevezett a világszerte szakmai elismerésnek számító WorldStar Csomagolási Világversenyre, ami többcsapos kivitel. Az ötletet jutalmazta a szakmai zsűri is.

 

Könnyen használható, környezetbarát

A WorldStar Csomagolási Világversenyre kizárólag olyan csomagolási megoldásokkal pályázhatnak, amiket hazájukban már díjaztak hasonló megmérettetésen. Magyarországon például ilyen a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny.

 

többcsapos italos doboz (Képek forrása: WorldStar)

Kiváló választás szabadtéri rendezvényekhez, kóstolókhoz

 

A Tap3 Innovations bag-in-box (BiB) csomagolása ideális megoldás borokhoz, szeszes italokhoz, gyümölcslevekhez, stb. Jó választás társasági szabadtéri rendezvényekhez, valamint praktikus önkiszolgáló borüzlethez vagy bárhoz is. Könnyen használható és hordozható. A kóstoló BiB környezetbarát, FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, és teljes egészében újrahasznosítható anyagokból készül.

A hagyományos üvegéhez képest akár 80 százalékkal alacsonyabb az LCA karbonlábnyoma. Az ital a felbontás után 1 hónapig is friss maradhat. Ez a szabadalmaztatott termék az innovációra vágyó évezredekre összpontosít, ökológiai gondolkodással, egyúttal a fenntarthatósággal törődve és értékelve annak kreatív kialakítását.