fbpx

Szinergia és stratégia az anyagmozgatásban!

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 június 15.

A PalletBiz stratégiai szövetségre lépett a Sebestyén Wood Kft.-vel

Örömmel tudatjuk partnereinkkel és ügyfeleinkkel, hogy 2021. áprilistól a PalletBiz anyagmozgatási franchise hálózatához csatlakozott a Sebestyén Wood Kft.

 

Közel 20 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás

A dán tulajdonosi körrel rendelkező PalletBiz 1998-ban kezdte meg tevékenységét. Az indulást követően 2002-től Romániában – Erdélyben kezdték a terjeszkedést egy működő raklapüzem megvásárlásával.

A további terjeszkedés érdekében, franchise hálózat építésbe kezdtek, mely egyedinek mondható a göngyöleggyártás és -forgalmazás területén.

Saját beruházásaik és franchise partnereik révén jelenleg öt régió kilenc országában vannak jelen.

A PalletBiz franchise központja Budapestre – Magyarországára került 2020-ban, jelezve ezzel a cég elkötelezettségét Európa és Közép-Európa iránt.

A társaság jelen van Lengyelországban, Romániában, Moldovában, Bahreinben, Szaúdi-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségekben, a Dél-afrikai Köztársaságban és természetesen Dániában is.

A magyarországi franchise partner, a közel 20 éves múltra visszatekintő, családi vállalkozásként indult Sebestyén Wood Kft. jelentős faipari tapasztalatával, valamint fejlődés- és minőségorientált értékrendjével 2021. április 15-től a PalletBiz csapatának oszlopos tagjaként folytatja tevékenységét.

 

Szerződéskötés

 

A cél a hosszútávon fenntartható versenyelőny

A Sebestyén Wood Kft. speciális göngyölegeket gyárt fából, így a PalletBiz egyéb fa és fém göngyölegjeivel kiegészítik egymást, ezzel a teljes göngyölegkínálatot lefedik.

A helyi partner logisztikai infrastruktúrájának kihasználásával a PalletBiz a közép-európai jelenlétének megszilárdulását várja a térségben, de leginkább Magyarországon.

A PalletBiz magyarországi partnere a franchise hálózat magyarországi növekedéséért felel majd, de természetesen a közép-kelet-európai régión belül szorosan együttműködik a hálózat többi partnerével is.

A felek az együttműködéstől megerősödést és hosszú távon is fenntartható versenyelőnyt remélnek. Céljuk, hogy a helyi és a globális tapasztalatokat összesítve a korábbinál is magasabb fokú szakértelemmel szolgálják ki ügyfeleiket, és a jövőben is tovább emeljék és fejlesszék szolgáltatásaik színvonalát. Amellett, hogy a PalletBiz színeiben jelentős növekedési lehetőségek várnak a franchise partnerre, a régió fejlődéséhez is hozzájárulhatnak. A PalletBiz és partnerei elkötelezettek a fenntartható fejlődés, a karbonsemlegesség, a göngyölegek visszaforgatása iránt.

Ez utóbbi tevékenység során a cég kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontokra.

 

Komplex, személyre szabott szolgáltatás

A PalletBiz nem csak egy göngyöleggyártó és -forgalmazó. A PalletBiz hálózat egy megoldás, egy komplex személyre szabott szolgáltatás/termékstruktúrát kínál, mellyel az ügyfelek komoly költségmegtakarítást érhetnek el.

A Sebestyén Wood belépésével a PalletBiz franchise hálózatba, immár Magyarországon is kiszélesedett termékpalettával várja jelenlegi és leendő ügyfeleit. A forgalmazott és gyártott áruk köre a jövőben kiegészül a cégcsoport többi üzemében gyártott csomagolóipari termékekkel. Sebestyén Gábor, a Sebestyén Wood Kft. ügyvezetője azt reméli, hogy PalletBizzel közösen egy olyan erős magyarországi nagyvállalatot hozhatnak létre, amely a legváltozatosabb csomagolási kihívásokra is képes korszerű és minőségi megoldásokat kínálni.

Kérje ki bátran egy profi, hozzáértő hálózat tanácsát és segítségét a felhasznált göngyölegek költséghatékony felhasználásában.

 

Sebestyén Gábor

 

További információk, és ajánlatkérés

 [email protected]

+36/1/490-0148