fbpx

Megnyílt a virtuális IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás

Írta: Sándor Ildikó - 2021 június 16.

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója, az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térben valósul meg és még péntekig tart.

Az üzleti élet nem állt le, csak a személyes tárgyalások helyett egy digitális platformra helyeződött át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára.

Az online platform sikerrel debütált idén márciusban az AGROmashEXPO kiállításon. Erről készült rövid összefoglalónkat és az eseményről készült videót ITT tekintheti meg.

 

Virtuális kiállítás#k

Az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, melyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról. Innovatív megoldás, interaktív platform, chat és video chat funkcióval, saját irodából megtekinthető szakmai programokkal, utazási korlátozások és egészségügyi intézkedések nélkül.

(Bővebben a virtuális kiállításról)

 

Ipar Napjai

 

Résztvevők

Számos cég élt már a lehetőséggel, így az érdeklődők többek között olyan robottechnikai, logisztikai, szerszámgyártó, 5G telekommunikációs vagy nagy kenőanyag-gyártó cégek szakembereivel léphetnek majd kapcsolatba, mint például a DHL Globál Szállítmányozási Kft., a FANUC Hungary Kft., az IVM Zrt, a KUKA Hungária Kft., a Linamar Hungary Zrt. PPM Divízió, a MOL LUB Kft. és a VODAFONE Magyarország Zrt. De várják a látogatókat a jelöléstechnika, a 3D nyomtatás vagy a csomagolástechnika témakörében működő vállalatok is, mint például a 3D Systems, a HP Jet Fusion vagy a KVINT-R Kft. (IPAR NAPJAI kiállítói lista)

 

Külön szekció: Nemzetközi Építőipari Fórum

A virtuális eseményen kivételesen kiemelten megjelenik az építőipar is, az idei év különlegessége, hogy egy önálló virtuális pavilonban Nemzetközi Építőipari Fórum is zajlik az IPAR NAPJAI szakkiállítás keretein belül.

A fórum külföldi résztvevői, közel 20 cég az ipari jellegű nagyberuházások, építkezések kivitelezői, közreműködői számára jelenthetnek új lehetőséget.

Tevékenységük elsősorban a hídépítés, útépítés, építőgépek, aszfaltozás, betonfelületek kialakítása, földmunkák, építőipari hulladék kezelés, bontásból származó beton zúzása, építési adalékanyag gyártása témakörökhöz kapcsolódnak.

 

Programok

A Hungexpo kerekasztal beszélgetésre hívta a Magyar Ipari Célgép Nagydíj szervezőit, a zsűri elnökét és a két főtámogató képviselőit, hogy megismertessék az IPAR NAPJAI kiállítóival és látogatóival a versenyt, annak célját, részleteit, különlegességeit. A beszélgetésre június 15-én 11 órától kerül sor, élő közvetítéssel.

A Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara energetikai tagozatának alelnöke, Molnár Szabolcs, 14 órától vezeti majd a mérnöki kerekasztal beszélgetést „Energetikai fenntartható fejlődés” címmel. Utána konferencia következik „munkavédelem és a jövő generációjának” témában az U-4 Reklámiroda Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. szervezésében.

Az 5G iránt érdeklődők Papp Dávid (Head of Corporate Sales and Marketing, Vodafone Business) előadását nézhetik majd végig az új technológiában rejlő, az ipart érintő gyakorlati előnyökről.

 

Díjmentes megtekintés

A június 15-18. között megrendezett online esemény ingyenesen várja a szakmai látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI a regisztrációt követően díjmentesen látogatható a kiállítás weboldalán. Regisztráció ITT. A kiállítók virtuális standjai, a különböző menüpontok tartalma, a programok, a résztvevő cégek ajánlatai kényelmesen végig nézhetők ezen a felületen, és barangolás közben a chat funkció segítségével azonnali információ kérhető a kiállítók termékeiről vagy szolgáltatásairól.

 

Nyitvatartás

2021. június 15-18. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, illetve 2021. június 19-26. között a chat lehetőség nem él, de a programok továbbra is visszanézhetők, a kiállítók anyagai továbbra is megtekinthetők és letölthetők.