fbpx

Szintet lép a Wabarer’s fuvarozási vállalat digitalizációban

Írta: Csomor Zsolt - 2022 március 22.

Az instantCMR által fejlesztett, a Vodafone publikus internettől elkülönített hálózatán működő applikáció a fuvarlevelek és egyéb dokumentumok digitalizálására alkalmas. A rendszer tavasztól új funkciókkal bővül, így a Waberer’s gépkocsivezetői egy eszközön – ezen belül is egy applikáció segítségével – követhetik nyomon a részletes fuvaradatokat, útvonalat, de számos más funkcióval is bővült.

mobiltelefon kéz
Kép forrása: Waberer’s

Hatékonyabbá, biztonságosabbá teszi a munkát

A Vodafone évekkel ezelőtt értékesítette a Waberer’s International számára az instantCMR által fejlesztett Workflow Management alkalmazást, amihez a Vodafone biztosít SIM-kártyákat, eszközöket és a publikus internettől elkülönült hálózatot. Az applikáció alapfunkciója a papíralapú szállítólevelek digitalizálása, egyéb dokumentumok küldése/fogadása, ami a vállalatirányítási rendszerbe csatornázva felgyorsítja a munkafolyamatokat – olvasható az ACG sajtóközleményében.

Az applikáció tavasztól más, a fuvarozási iparágban felmerülő kihívásokra is megoldást kínál. A gépjárművezetőknek számtalan adatra van szükségük a fuvar teljesítéséhez: állomásokra, ügyféladatokra, címekre, útvonaltervre, utasításokra, vezetési és pihenőidő-kalkulációra, üzenetváltásra. Az új fejlesztéseknek köszönhetően ezeket a Workflow Management applikáció segítségével követhetik nyomon. Az alkalmazás olyan funkciókkal bővül, mint a részletes fuvaradatok megjelenítése, útvonaltervezés és navigáció, zárt chat funkció, vezetési idő és a vezetési stílus monitorozása. Ezzel a sofőröknek kevesebb eszközt kell használniuk, ami koncentráltabb figyelmet eredményez.

Összeállította: Csomor Zsolt