fbpx

Új átrakóközpontot nyitott a logisztikai szolgáltató

Írta: Barna Ferenc - 2023 április 22.

Többéves fejlesztéssorozatának részeként megnyitotta új átrakóközpontját a Raben Trans European Hungary Kft., a holland gyökerű Raben Group tagja Dunaharasztiban. A mintegy 7,5 millió eurós beruházás nyomán 75 százalékkal bővül a logisztikai szolgáltató eddigi hasonló létesítményének területe, ezzel a vállalat képes a hazai és a nemzetközi közúti gyűjtőszállítmányozásban rejlő növekedési potenciál kiaknázására.

Az új átrakodóközpont
Az épület villamosenergia-ellátásának jelentős részét a tetőn elhelyezett napelemes rendszer szolgáltatja (fotó: Raben Trans European Hungary Kft.)

Az átrakodóközpont ünnepélyes átadása, szalagátvágás

A logisztikai létesítményt ünnepélyes keretek között adták át 2023. április 19-én, ahol Árvai Csaba, a Raben Trans European Hungary Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a jelenlévőket. Beszédet mondott Desirée Bonis, a Holland Királyság budapesti nagykövete, dr. Szalay László, Dunaharaszti város polgármestere és Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója.

Minden hozzászóló kiemelte a magyar holland gazdasági kapcsolatok magas szintjét, valamint fókuszterületként határozta meg a körforgásos gazdálkodást és a fenntarthatóságot.

Részletes beszámolónkat olvashatják a Transpack következő, 2023. évi III. számában.

A rendezvényről képes beszámolónkat az alábbi galériában tekinthetik meg: