fbpx

SIRHA Budapest 2024. a régió gasztronómiai kiállítása

Írta: Sándor Ildikó - 2023 október 30. -Hirdetés

2024. március 5-7. között ismét várja a szakembereket a SIRHA Budapest szakkiállítás, Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása.

2022-ben 44 országból, több mint 24 000 látogató fordult meg a SIRHA-n

A szakkiállítás egy valódi találkozási pont, amelynek célja, hogy üzleti fórumként lehetőséget biztosítson üzletkötésre, az aktuális trendek megvitatására. A SIRHA Budapest változatos szakmai programokat kínáló esemény, ahol a látogatók nemcsak az időszerű kérdésekkel foglalkozó szakmai konferenciákon vehetnek részt, de betekintést nyerhetnek a szakács- és cukrászversenyek világába is. A kiállítás módot ad a szakembereknek, arra, hogy megvitassák és megosszák a legjobb gyakorlataikat és innovációikat az energiahatékonyság és fenntarthatóság terén, ápolják üzleti kapcsolataikat, új partnereket találjanak.

A SIRHA Budapest a minőség, a szakmai fejlődés és az innovációk helyszíne. 2022-ben több mint 24 ezer szakmai látogató fordult meg a szakkiállításon, 44 országból. Rendezvényünk egyedülálló lehetőséget nyújt szakmai találkozásokra, üzletkötésre, új technológiák és piaci trendek megismerésére, amelyek forradalmasítják a piacot.

Sirha kiállítás
Kiállítói forgatag a 2022-es SIRHA Budapesten

A szakmai köztudatba egyre inkább beépülő SIRHA Budapesten kiállítani kívánóknak érdemes előrelátóan gondoskodniuk helyük biztosításáról; a 2024 márciusában zajló rendezvényre a kiállítási terület 60%-a már elkelt.

A csomagolás és logisztikai szegmenst a Packmarket reprezentálja, amely előadásokkal, konferenciákkal és a Packadémia Roadshow-val érkezik a kiállításra.

A bútor, textil, asztali teríték és szállodaipar területéről a Chef’s Uniform volt az első bejelentkező, a sütőipart és cukrászatot a König-Units Kft képviseli, valamint itt lesz a Magyar Pékszövetség is, aki szakmai beszélgetésekkel és technológiai innovációk bemutatásával készül. A technológia, higiénia és szolgáltatások szegmensből a Food Hygene és az Okos HACCP Kft biztosította már a helyét.

A már jelentkezett legnagyobb partnerek közül az élelmiszeripart a Kotányi, az Unilever és a már állandó vendégnek számító Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE) képviseli, az italokat pedig a Koch borászat és a Nestle Hungária. A kávéház és bár szegmensből már biztosan itt lesz a Nestlé Hungária Nespresso Divízió és a Valdo Café System.

A jelentkezés feltételeiről és magáról a kiállításról bővebb információ a www.sirha-budapest.com weboldalon található.

A tavalyi SIRHA-n is ott voltunk, olvassák el Villámgyorsan csomagol és címkéz cikkünket, és nézzék meg videónkat is!