fbpx

Új, a Tetra Recart számára készült nyomtatási technológia

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 16.

A Tetra Pak, a világ egyik vezető élelmiszer-feldolgozó és csomagolási megoldásokkal foglalkozó vállalataként jól tudja, hogy a kiskereskedők és élelmiszergyártók egyre jobban érdeklődnek az új, innovatív csomagolási megoldások iránt, melyek könnyen használhatóak, költséghatékonyak, növelik az eladásokat és kímélik környezetünket. A Tetra Recart tökéletesen illeszkedik a fogyasztók igényeihez is, amit friss kutatásaink is bizonyítanak, melyek szerint az emberek 79%-a a Tetra Recart csomagolást részesíti előnyben a hagyományos alumíniumdobozokkal és üvegekkel szemben.

Tetra Pak üzem

A lézeres technikával lezárt doboz biztosítja, hogy bontatlan formában az ételek eredeti minőségükben akár két évig is eltarthatóak legyenek, emellett pedig könnyű nyitást, használatot és tárolást tesz lehetővé. Praktikus, négyszögletes formája által a Tetra Recart jelentősen kevesebb helyet foglal el, mint versenytársai, amely segíti a gyártók számára a hatékony és gazdaságos raktározást és szállítást, változatos kiszereléseinek köszönhetően pedig könnyedén megfelel a sokszínű igényeknek és termékkategóriáknak.

A csomagolás összetételének köszönhetően egy fenntartható alternatívát nyújt a vásárlók számára, s válasszal szolgál az élelmiszerpazarlás problémájára is. Emellett hozzájárul a fenntartható, körforgásos gazdaság létrejöttéhez.

A tavaly 30. évfordulóját ünneplő gyár a számos fejlesztésnek és beruházásnak köszönhetően mára megközelítőleg évi 2 milliárd csomag gyártásáért felelős és 46 országba biztosítja a termékek szállítását.

A Tetra Pak számára fontos, hogy már meglévő megoldásait is folyamatosan fejlessze. Ezzel összhangban Budaörsön hamarosan elérhetővé válik egy új, a Tetra Recart számára készült nyomtatási technológia is. Ennek segítségével az ügyfeleknek lehetősége nyílik arra, hogy a korábbiaknál is egyedibb kartondobozokat tervezzenek, melynek köszönhetően még hatékonyabb módon különböztethetik meg termékeiket versenytársaiktól, s igazán kitűnhetnek a boltok polcain.

Összeállította: Czékus Mihály