fbpx

AXIÁL üzemavató három helyszínen

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 29.

A sikeres vállalat működéséhez meg kell érteni, hogy a cégek miként versengenek a fogyasztókért és azok hűségéért. Az üzleti életben a verseny ösztönzi az innovációt és arra ösztönzi a vállalatokat, hogy olyan termékeket hozzanak létre vagy olyan szolgáltatásokat nyújtsanak, ami a fogyasztóknak legjobban megfelel.

Az AXIÁL Kft. a folyamatos innováció elkötelezett híve. Az elmúlt másfél évtized során szinte minden évre jutott egy új telephelye átadás vagy egy már meglévő telephely továbbfejlesztése. Az elmúlt hónapban, országszerte az AXIÁL Kft. három nagyjavító műhelyt is felavatott.

AXIÁL
Az elmúlt másfél évtized során szinte minden évre jutott egy új telephelye átadás

Székesfehérvárott a korábbi 464 négyzetméteres műhelyterületet váltotta fel, az új, 8 beállós nagygépjavító műhely, mely a fejépülettel és a raktárral együtt 1.500 négyzetméteres. Pécsen, egy 900 négyzetméteres új műhelyt, Szolnokon pedig egy 6 beállásos, 850 négyzetméteres javítóműhely avatott fel a cég.

Az AXIÁL Kft. mind a most megvalósított fejlesztés, mind pedig a általa nyújtott szolgáltatások során, egyaránt az alapításakor lefektetett alapelvet követi: „A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye”.

Czékus Mihály