fbpx

Idén is várják a jelentkezéseket a Logisztika Napjára

Írta: Czékus Mihály - 2024 február 09.

Az elégedett ügyfelek a vállalkozás legértékesebb „fogaskerekeinek” számítanak. Ők adják az elsődleges lendületet az ellátási láncoknak mindhárom fázisban: a termelésben, a marketingben és a logisztikában. Legalább olyan fontos, hogy az ügyfelek is ismerjék a logisztikai folyamatokat, mint ahogyan a vállalatok ismerjék az ügyfeleiket. Az olyan rendezvények, pontosabban rendezvény együttes, mint a Logisztika Napja kitűnő alkalom erre a kölcsönös ismeretszerzésre.

Ezen a napon számos logisztikával foglalkozó cég aktivizálja magát és mutat meg valamit tevékenységéből a laikusok és a szakma számára is

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) az idén 2024. április 18-án rendezi meg újra Magyarországon a Logisztika Napját. 

Az MLBKT immár 12. éve koordinálja ezt az eseményt és segít a jelentkezőknek, hogy ingyenes programjaik híre eljusson a logisztika iránt érdeklődőkhöz. 

Ezen a napon számos logisztikával foglalkozó cég aktivizálja magát és mutat meg valamit tevékenységéből a laikusok és a szakma számára is. Legyen ez raktárbemutatás, kikötőbejárás, szakmai workshop a szakma jövőjéről vagy számítógépes szimuláció: a lényeg, hogy kiderüljön milyen sokszínű és izgalmas ez a tevékenységi terület.

A kezdeményezéshez bárki, bármely intézmény csatlakozhat, aki ingyenes rendezvényt szervezne, amely valamilyen formában kötődik a logisztikához. Az MLBKT segít a programok összefogásában és a promócióban a honlapon, közösségi oldalain és hírleveleiben, de a szervezés a résztvevők feladata. Az eseménybejelentés az MLBKT tagjai, valamint közhasznú és oktatási intézmények számára ingyenes. 

Erre a nyílt napra lehet például, ügyféltalálkozót, előadást, játékot, bemutatót stb. szervezni, ami közérdeklődésre tarthat számot és hozzájárul a szakma népszerűsítéséhez, a legjobb gyakorlatok bemutatásához. Az érdeklődők a saját szervezésű programjaikat 2024. március 8-ig IDE klikkelve jelenthetik be az MLBKT-nak.