fbpx

Óriási segítséget jelent a műhelyek számára egy MEWA törlőkendő

Írta: Szerkesztőség - 2015 július 23.
Mindannyiunk számára magától értetődő, ha elvisszük az gépkocsinkat szervizeltetni vagy javít-tatni, akkor azt tisztán kapjuk vissza. A motortér és az alkatrészek tisztításához óriási segítséget jelentenek a MEWA törlőkendői.  
Talán nem véletlen, hogy évente több mint százhúszezer ügyfél használja nap mint nap a német vállalat törlőkendőit és a köré épült szolgáltatási rendszert.  A MEWA négyféle, anyaguk szerint is eltérő, többször felhasználható, akár ötvenszer kimosható kendőtípust fejlesztett ki.
A feldolgozó- és fémiparban, a nyomdaipari üzemekben, kézműipari műhelyekben vagy bárhol, ahol ipari segédanyagokat, köztük olajat, gépzsírt, oldószereket, lúgokat használnak, ott az esz-közök és berendezések tisztántartásáról is gondoskodni kell. A különböző felhasználási területek számára kifejlesztett törlőkendők – az eltávolítandó szennyeződés típusától függően – a textúra finomságában térnek el egymástól.
A MEWA törlőkendői közül minden ipari üzem és műhely megtalálhatja a számára legmegfele-lőbb típust. A MEWATEX® például főként durvább olaj-, festék-, oldószer- vagy zsírszennye-ződések eltávolítására alkalmas. Érzékeny felületek tisztítására a puha MEWATEX® Plus al-kalmazható. A MEWATEX® Ultra az előzőeknél még finomabb textúrájú kendő, amely a legér-zékenyebb felületek rendkívül kíméletes tisztítására, valamint fényesítésére, polírozásra is kivá-lóan alkalmas. A legmagasabb igényeknek pedig a mikroszálas, gyakorlatilag teljesen szöszmentes MEWA PROTEX® tesz eleget, amely saját súlyának akár két és félszeresének megfelelő folyadékot is képes felszívni, így a különösen az érzékeny felületek kíméletes tisztításához felel meg.
A szolgáltatási rendszerhez kapcsolódóan a logisztika teljes egészét a vállalat látja el: saját gép-járműflottájának segítségével előre egyezetett időpontban – saját fejlesztésű SaCon biztonsági konténerükben – hozzák-viszik a törlőkendőket. Így az ügyfeleknek sosem kell arra gondot fordí-tani, hogy az elhasznált törlőkendőket pótolják vagy kidobják. A műhelyekben, főként ahol nin-csen a logisztikai feladatok ellátására szolgáló személyzet, ez sokkal nagyobb problémát jelent, mint gondolnánk. A MEWA szolgáltatási rendszerével azonban mindez nem jelenthet akadályt többé.
Az újrahasználható törlőkendőkről további információért keresse fel a www.mewa.hu oldalt vagy tekintse meg az alábbi videót: https://www.youtube.com/watch?v=B7RzKO-Z3mY