fbpx

A DAF bemutatja az XF Unity Edition különleges kiadású kamionját

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 június 05.

Egész Európában bemutatja a DAF Trucks a kiváló XF típus egyedülálló változatát: a Unity Edition nevű kiadást. Ez a különleges kivitel igen gazdag felszereltséggel készül, hogy maximálisan a gépkocsivezetők kedvében járjon, ugyanakkor a legkisebb üzemeltetési költségeket biztosítja az üzemeltetőknek, többek között a járműhöz járó 36 hónapos javítási és karbantartási szerződésnek köszönhetően.

 

Kiváltságokra hangolva

A Unity Edition egy rendkívüli tehergépkocsi egy kimagaslóan teljesítő iparág számára ezekben a nagy kihívást jelentő időkben. Ezek a különleges tehergépkocsik Space Cab és Super Space Cab fülkével állnak rendelkezésre. A nyerges vontatóként és alvázként is elérhető modellek hajtásáról a kategóriában élenjáró, üzemanyag-hatékony PACCAR MX-13 motor 480 lóerős (355 kilowatt) változata gondoskodik. Az XF Unity Edition jellegzetessége a nemzeti színű egyenruha. A hűtőrácson, a briliánsfehér fülkén és a tükörházakon díszelgő nemzeti színű csíkok egyértelműen elárulják, hogy melyik ország az adott tehergépkocsi otthona.

Az XF minden járművezetőnek ideális hely munkához, fedélzeti élethez és alváshoz. A Unity Edition pontos specifikációja piaconként eltérhet, de minden esetben alapfelszerelésként magában foglalja a Luxury Air vezetőülést, a 15 centiméter vastag Xtra Comfort matracot az alsó fekhelyhez, a legfényűzőbb légkondicionáló rendszert, a DAF lenyűgözően nagy hűtőrekeszét és a hathangszórós rádiót. A maximális gépkocsivezetői kényelem érdekében az XF Unity Edition többek között domborzathoz előrelátón igazodó sebességtartó automatikával (Predictive Cruise Control) és a piacvezető, erős MX-motorfékkel is felszerelt.

 

A DAF Trucks bemutatja a kiváló XF típus egyedülálló változatát: a Unity Edition kiadást.

 

Jó tudni!

Az ajánlat 3 évre szóló Xtra Care javítási és karbantartási szerződést is tartalmaz, maximális üzemidőt és nyugalmat biztosítva. A gépkocsivezetőknek pedig egy PACCAR Parts vásárlási utalványt is tartogat az XF Unity Edition, hogy beszerezhessenek maguknak néhány vonzó és hasznos márkázott ajándéktárgyat.

A DAF XF Unity Edition számos európai országban elérhető a DAF márkakereskedőknél. A pontos specifikáció piaconként eltérhet.

 

A kiváló DAF XF egyedülálló változata, a Unity Edition kiadás részletei.