fbpx

Fenntarthatóbbá válik az Auchan házhoz szállítása

Írta: Csomor Zsolt - 2024 május 11.

Az Auchan 8 évvel ezelőtt kezdte meg hazánkban az e-kereskedelmi szolgáltatását, amit 2021-re országos szintűre nőtt. A fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve ráadásul már mindenhova biztonságosan, rendezetten, de hozzáadott csomagolás nélkül viszik ki a megrendelt élelmiszereket.

A lehető legkisebb környezetterheléssel járjon a házhoz szállítás!

A hozzáadott csomagolás nélküli kiszállításban az Auchan Magyarország partnere a komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó Trans-Sped vállalat, amelynek ZERO e-kereskedelmi szolgáltatását veszi igénybe a kiskereskedelmi lánc.

auchan reklámtábla
Kép forrása: Property Forum

Ennek kimondottan az a célja, hogy a kiszolgálás magas színvonala mellett a lehető legkisebb környezeti terheléssel járjon a házhoz szállítás – olvasható a termekmix.hu oldalán. A termékek ezért hozzáadott csomagolás és térkitöltő anyagok nélkül, zárható, többször használatos ládákban, mégis biztonságosan és rendezetten érkeznek meg a megrendelőkhöz – ezt az átadáskor tételesen ellenőrizheti is a vevő. Maradnak az eddigi előnyök, továbbra is két munkanapon belül a legkisebb településre is kiviszik az Auchanra jellemző, széles választékból kiválasztott termékeket: élelmiszereket és nem-élelmiszereket egyaránt.

A megbízható és a fenntarthatósági szempontokat is szem előtt tartó házhoz szállítás gyors és kényelmes módja a jó ár-érték arányú vásárlásnak, ráadásul az Auchan kínálatából minden megrendelhető, amire egy háztartásban szükség van.