fbpx

A Raben Group ismét a Legjobb Logisztikai Szolgáltató a friss áru szektorban

Írta: Szerkesztőség - 2015 október 22.
2015. október 15-én a Raben Group két, egymástól független díjat is kapott Európa két különböző részén. 
A hollandiai Venlo-ban megrendezett „Európai 3PL Csúcson” az idei év 3PL díjával ismerték el a Raben Groupot, a legjobb 3PL friss élelmiszer termékekkel foglalkozó ellátási lánc kategóriában.
Még ugyanezen a napon Varsóban, az „FDI Poland Investor Awards” (Befektetői Díjak) gálaműsora alkalmával, Lengyelországban a legjobb külföldi befektetőket tüntette ki díjaival a 24 tagból álló független zsűri, melynek tagjai a nagykövetségekről érkező, kereskedelmi attasék voltak.

 

A Raben Group megkapta az Év Befektetője díjat a Benelux államokból származó vállalatok között. A díj feltételeként nemcsak a befektetések számával kapcsolatos adatokat és a Lengyelországban alkalmazott munkatársak számát vették figyelembe, hanem számításba vették a vállalat innovativitását, a lengyel gazdaság szempontjából betöltött stratégiai jelentőségét, továbbá a szektorban elért vezető szerepét is.
„Jelentősnek mondható, hogy egy időben két, egymástól független díjat is kaptunk Európa két részén. Különösen az, hogy különböző partnerek ítélték oda őket. A legjobb 3PL friss élelmiszer termékekkel foglalkozó ellátási láncnak járó díjról a 3PL ügyfelek döntenek, míg Lengyelországban a legjobb külföldi befektetőt elismerő díjat a nagykövetségekről érkező szakértők ítélik oda. A megítélt díjak azt bizonyítják, hogy befektetéseket hajtunk végre és fejlődünk, továbbá az ügyfélszolgálat elsődleges fontosságú a számunkra. Következetesek vagyunk a víziónk megvalósítása szempontjából, melynek értelmében a vezető pozíció megszerzését célozzuk mindenütt, ahol jelen vagyunk.” – tette hozzá Aleksander Kuniczuk, marketingigazgató, Raben Group.