fbpx

Csatlakozzon a Sirha Budapest rendezvényhez!

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 október 09.

2020. február 4-6. között a negyedik alkalommal várja a szakembereket is a régió legjelentősebb csomagolóipari és logisztikai, élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, pék- és cukrászipari, valamint gasztronómiai szakkiállítása a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, melyen szövetségünk az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan újra bemutatkozik.

Legutóbb, 2018-ban, a teljes kiállítási terület több mint 10%-át foglalták el a csomagolóipari és logisztikai szakmában tevékenykedő vállalatok, és a jövő évi kiállításra számos kiállító már most jelezte részvételi szándékát, lefoglalva közel 300 m2 területet a kiállítás legnagyobb, A pavilonjában.

Az érdeklődő cégek 2019. október 31-ig kedvezményes helydíjakon csatlakozhatnak hozzánk.

A szakkiállítás legutóbb 21500 látogatót vonzott, akiknek szintén mintegy 10%-a, elsődlegesen a csomagolóipar iránt érdeklődött. A kiállítás látogatóinak mintegy 60%-a volt döntéshozó, ők legutóbb mintegy 300 vállalkozás bemutatkozását tekintették meg, közülük 97% távozott elégedetten a három nap után, 88%-uk pedig ajánlja a részvételt partnereinek.

A szakkiállításon emellett számos konferencia és beszélgetés várja a látogatókat, többek között a PRIMOM Alapítvány és az European Enterprise Network B2B üzletember-találkozója. Ezen legutóbb 138 fő vett részt, akiknek 24%-a külföldről érkezett, ők összesen 93 találkozón vettek részt a három nap alatt, ebből 49 nemzetközi volt.

2020-ban is lesz egy szakmai konferencia a CSAOSZ szervezésében: Csomagolóipar az élelmiszeripar szolgálatában címmel, melyre szintén sok érdeklődő és döntéshozó látogatót várunk.

És természetesen, ahogy a korábbi években is mindig, 2020-ban is megrendezésre kerülnek az olyan világszínvonalú versenyek, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, az International CateringCup magyar döntője, a Közétkeztetési Szakácsverseny, a Sirha Budapest Desszert Verseny és a számos egyéb megmérettetés és show, mely nemcsak az ország nemzetközi hírnevét öregbíti, de lehetőséget nyújt az érintett területek szakembereinek, hogy a legjobbak munkáiból inspirálódjanak.

Bővebb információkért a kiállításról érdemes ellátogatni a www.sirha-budapest.com weboldalra!