fbpx

A DACHSER rendszerével optimalizálhatja folyamatait

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 május 11.

Amikor analóg folyamatok találkoznak a digitális világban, intelligens logisztikát hoznak létre. Mint az iparág technológiai úttörője és kezdeményezője, a DACHSER integrált, digitális hálózatot kínál Önnek egységes, saját fejlesztésű IT-rendszerének köszönhetően.

 

dachser adatátadás kéz

 

Profitáljon a DACHSER integrált informatikai rendszere kínálta előnyökből

  • Hatékony folyamatok a rendszer stabilitásának és kimagasló minőségi teljesítményének köszönhetően
  • Felhasználóbarát, testre szabott megoldások
  • Biztonságos adatcsere és az adatok valós időben történő hozzáférései
  • Minimális hibaarány a digitalizált folyamatok által
  • Magas szintű integráció ügyfeleink rendszereivel

A DACHSER IT Security Team szakemberei az adatok lehető legnagyobb biztonságát garantálják az adatkezelésben. A világszerte egységes IT-hálózatnak és a szabványosított folyamatoknak köszönhetően az adatok teljes biztonságot élveznek a DACHSER rendszerében.

 

A DACHSER IT rendszere

A saját, egyedi IT-hálózatának, valamint ügyfélrendszerekkel és külső informatikai platformokkal történő zökkenőmentes összeköttetéseknek köszönhetően a DACHSER világszerte átlátható, magas színvonalú adatintegrációt kínál az összes logisztikai folyamatához.

 

dachser adatátadás
Kép forrása: DACHSER

 

edi (Electronic Data Enterchange)

A világszerte működő IT-alapú folyamatok csak nagy fokú rendszerösszeköttetéssel működnek: a B2B platform garantálja a DACHSER üzleti folyamatainak optimális integrációját az EDI-n (elektronikus adatcserén) keresztül.

 

api (Application Programming Interface)

Profitáljon a DACHSER magas színtű IT-rendszereinek teljesítményéből – valós időben! Az API platform egyszerű, közvetlen kapcsolatot biztosít a DACHSER rendszerekhez.

 

eLogistics

Az online portál támogatja az ellátási lánc minden folyamatát: a küldemények nyomon követését (Tracking & Tracing), a megbízások kezelését (Order management) vagy akár a dokumentumok le-, és feltöltését.

 

Online teszt: Hogyan tudja optimalizálni folyamatait a DACHSER IT rendszereinek segítségével?

Online tesztünk kitöltésével (időtartam: 3 perc) segít nekünk abban, hogyan tudjuk optimalizálni folyamatait a DACHSER IT-rendszereinek segítségével. Klikkeljen az alábbi linkre, és kezdje el tesztet. https://www.dachser-connectivity.com/hu-HU/

Részvételét megköszönjük, és egyben megajándékozzuk egy környezetbarát töltőkábellel, ami többféle adaptert tartalmaz.

 

További kérdése esetén lépjen kapcsolatba illetékes hazai DACHSER kirendeltségével.