munkaerő

“LogisztikaSOK.0”
Már a kis cégek is elkezdtek befektetni az automatizálásba
A Deliotte a digitális átalakulás akadályait vizsgálta több iparágban is
Az elmúlt 5 évben megkétszereződtek az EU-ban a betöltetlen raktári dolgozói állások
Globális irányvonal és hazai kilátások a szakemberek számára
Elindult a regisztráció! Aki gyors, akár nyerhet is!
A digitális technológiában jártas szakemberek nélkül csökken a gazdaság tőkevonzó-képessége.
Rekordokat dönt a munkaerőhiány a gyártó-termelővállalatoknál
A logisztikai tervezést sok esetben nem tartják fontosnak a beruházók.
A szakmában történt (vagy történni fog)
A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) november 14. és 16. között immár 26. alkalommal rendezte meg az év legnagyobb logisztikai eseményét, az MLBKT Kongresszust.
A rendszer egyedi jellemzője, hogy az állványokat és a rakatszállító egységeket az együttes működésre fejlesztették ki, azonos üzemben készülnek Svédországban.
Bizalomról egy vállalat működése során több megközelítésben is beszélhetünk, azonban egy dolog mindegyik vonatkozásban igaz lesz: a kölcsönös bizalom az együttműködés alapja, a kooperáció pedig hosszú távon mindig hatékonyabbnak bizonyul majd a versengésnél.
A Nagoya-cégcsoporthoz tartozó Cola Trans Kft. csaknem 3 éve biztosít munkaerőt az anyagmozgatógép-flotta üzemeltetéséhez a Dreher Sörgyárak Zrt. számára. A Cola Trans Kft. tavaly óta nemcsak a gépeket, hanem a munkaerőt is vállalkozási szerződés keretében bocsátja rendelkezésre az éves szinten mintegy 450 ezer raklapos volumen mozgatására.
Örök dilemma egy-egy nagyobb beruházás előtt, hogy milyen gyorsan térül meg, mennyire éri meg belevágni. Elvárásokról, megoldásokról, hatékonyságról Arató Gáborral, a Manuli Stretch Magyarország ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.
Dinamikus fejlődése és a beérkező megrendelések számának növekedése miatt a SZATMÁRI Kft.-nek radikális megoldásra volt szüksége raktártechnológiája kapacitásainak bővítéséhez.
Igazodva napjaink változó logisztikai elvárásaihoz a logisztikai iparágban markáns igényként jelentkezik az infrastrukturális beruházások és fejlesztések fontossága.
Ismered és követed az új trendeket