gazdaság

Derűlátó áttekintés a legnagyobb itthoni szakkiállításon.
Érkeznek az intelligens megoldások ebben a szegmensben is.
Az elemzői konszenzus szerint idén a világgazdasági növekedés lassulni fog, azonban a mindennapokban ez még nem válik érezhetővé.
A Parlamentben ünnepélyes keretek között átadták a 2018. évi Innováció Nagydíj elismeréseket
Hongkong számára hazánk fontos kereskedelmi partner a közép-kelet-európai régióban
A Duna magyarországi szakaszára érvényes, átfogó kikötőfejlesztési főterv kidolgozása kezdődhet meg azután, hogy az Európai Unió 1 millió euróval támogatja a programot
Globális irányvonal és hazai kilátások a szakemberek számára
Minden eddiginél nagyobb érdeklődés fogadta a decemberben, immár tizenkettedik alkalommal megrendezett országos IFKA gazdaságfejlesztési konferenciát
A hagyományőrzés és -ápolás nem gazdasági kategória. A múlt ismerete és tisztelete önmagában nem vezet sem hatékonyabb termeléshez, sem nagyobb profithoz.
A digitális technológiában jártas szakemberek nélkül csökken a gazdaság tőkevonzó-képessége.
A Duvenbeck elsőként állított forgalomba cseppfolyósított földgázzal üzemelő nyerges vontatókat Magyarországon.
Rekordokat dönt a munkaerőhiány a gyártó-termelővállalatoknál
Átfogó, a Duna egész magyarországi szakaszára érvényes kikötőfejlesztési főterv kidolgozása kezdődhet meg azután, hogy az Európai Unió 1 millió euróval támogatja a programot.
Az idei évtől június 7-e a biztonságos élelmiszerek előnyeiről szól, miután az ENSZ e napot jelölte ki e célok világnapjává.
Iratkozzon be OKJ-s gépkezelői képzéseink valamelyikére, és szerezzen piacképes szakmát mindössze pár hét alatt!
A szakmában történt (vagy történni fog)
A konkurenciaharc egyik oka, hogy viszonylag kicsi a piac.
Ettől kezdve Magyarországon csak elektronikus formában lehet lefolytatni – bizonyos kivételektől eltekintve – közbeszerzési eljárást.
A regionális üzleti kapcsolatok építését és megerősítését megcélzó éves fórum, a TRANSLOG Connect nyolcadik kiadása idén novemberben kerül megrendezésre Budapesten, hogy Közép- és Kelet Európa logisztikai szakemberei megvitassák az iparág jövőjét alakító változásokat és legfontosabb kihívásokat.
Nagyok az elvárások az egyedi, a gyűjtő- és a szállítói csomagolásokkal szemben egyaránt. A becsomagolt áru biztonsága, a szállítás közbeni károk elkerülése, illetve minimalizálása a legfontosabb követelmény.